Cartuse si tonere de imprimanta compatibile sau remanufacturate, la cele mai bune preturi

Cartusele cu cerneala si tonerele compatibile sunt o alternativa mai ieftina pentru cele originale, iar daca optati pentru achizitionarea de consumabile compatibile, atunci nu trebuie sa va facti griji nici in privinta numarului de pagini pe care il veti putea imprima intrucat acestea pot printa la fel de multe pagini sau poate chiar mai multe decat consumabilele originale. Astel, cartusele compatibile va pot oferi un dublu avantaj : un cost mai scazut per toner dar si un cost mai mic per pagina prin imprimarea mai multor pagini.

Cartusele cu cerneala si tonerele remanufacturate se obtin din cartuse OEM (originale) reconditionate complet pastrand doar carcasa din plastic a acestuia si angrenajele nesupuse uzurii. La cele laser cilindrul fotosensibil, lamela de stergere a acestuia cat si bucsele din plastic ce se uzeaza in timpul folosirii cartusului sunt inlocuite cu unele noi. Toate piesele sunt curatate de toner. La unele modele cartusul se resigileaza, impiedicand scurgerile mici de toner, intocmai ca la un cartus nou. Un cartus remanufacturat, realizat cu componente de calitate, poate fi un produs superior atat din punct de vedere calitativ cat si al fiabilitatii si durabilitatii in timp.

In cazul in care doriti sa achizitionati de la noi cartuse laser sau cu cerneala, compatibile/remanufacturate preluarea celor goale se va face cu titlu gratuit (solicita oferta).

Livrare rapida si preturi excelente la cartuse si tonere remanufacturate, pentru imprimante si copiatoare!

TRANSPORT GRATUIT!!!